LaBáK 2014/2015 odštartuje svoju poslednú časť
               

LaBáK 2014/2015 odštartuje svoju poslednú časť

Dátum: 10.04.2015  |  Autor: Bronka  |  Kategória: nekategorizované

Za oknami sa k slovu dostáva jar, Slnko začína byť hrejivejšie, farby farebnejšie, a to sú bezpochyby dôvody na úsmev a radosť. Nie sú to však ani zďaleka jediné dôvody, prečo sa tešiť. Po troch kolách Labáku nás čaká posledné kolo s názvom Technológie budúcnosti a ako to už je zvykom, tak po poslednom kole nasleduje vyhlásenie víťazov a odovzdanie cien. Tento rok sa odovzdávanie cien uskutoční v areáli spoločnosti Volkswagen Slovakia pod záštitou hlavného partnera, Nadácie Volkswagen Slovakia, a pre víťazov budú pripravené rôzne zaujímavé aktivity.

Keďže sme prisľúbili načúvať radám riešiteľov, ktorí nám pomáhajú konštruktívnou kritikou vylepšiť Labák, tak sme sa na základe ich podnetu rozhodli oceniť aj štvrté miesto, a to v spolupráci s redakciou časopisu Quark prostredníctvom ročného predplatného časopisu Quark.

Takže čerpajte energiu z prírody a časť z nej využite pri riešení štvrtého kola Labáku, ktoré bude prístupné od 24. apríla do 25. mája. Z tím tvorcov úloh Labáku vám prajem veľa slnečných dní a šťastia pri riešení úloh.

Dominik Kostoláni, koordinátor projektu Labák