Vyskúšajte si KUNG FU CAMP 2019 v Chorvátsku
               

Vyskúšajte si KUNG FU CAMP 2019 v Chorvátsku

Dátum: 10.05.2019  |  Autor: Janko  |  Kategória: nekategorizované

Od 16. do 25. augusta 2019 v kempe Baško Polje sa môžete vyblázniť skutočne do sýta. Pozrite si nasledujúci program a rozhodnite sa rýchlo – 3 miesta sú ešte voľné!

V piatok 16. 8. vo večerných hodinách nasadnete do autobusu a prebudíte sa v sobotu ráno v kempe AMAVET-u v srdci Makarskej riviéri.

Nasleduje zoznámenie sa s okolím a organizovaný oddych po ceste. Ubytovanie a brifing s delegátom tábora. Spoločný oddych pri mori, ľahké slnenie a pod tieňom rozprávanie o cvičení a programe na nasledujúce dni.

Po večeri, spoločná prechádzka do Bašky spojená s hľadaním najchutnejšej zmrzliny a najsuper diskotéky.

Keďže nasledujúci deň je nedeľa začíname základnou, prvou rozcvičkou v štýle Shaolin KungFu v tradičnom čase. Po raňajkách spoločné slnenie a kúpanie na pláži. Poobedňajšiu siestu strávime pri rozprávaní o bojových umeniach spojenú s ukážkami. Popoludní krátke kúpanie a po večeri preskúmame neďalekú Promajnu a porovnáme kvalitu zmrzliny s Baškou.

Prvá skorá ranná rozcvička je v pondelok, ktorá sa bude skladať z kvalitného strečingu v štýle Chi-kung, dychovým cvičením a rozjímaním pri šumiacom mori. Po budíčku, kvalitný ranný tréning techník Kung Fu. Dopoludnia tradičná návšteva pláže, tentokrát motivovaná chytaním najkrajšieho D – vitamínu. Poobedňajšiu siestu strávime pri rozprávaní a ľahkom cvičení. Počas podvečerného kúpania vyhodnotíme najkrajší vitamín D a výhru oslávime na super  diskotéke.

V utorok po ťažkej včerajšej oslave upúšťame od skorej rozcvičky, ale ranný tréning a štúdium Kung Fu naberie na obrátkach. Dopoludňajšie kúpanie, obed, siesta v nezmenenom poradí. Po sieste si zahráme orientačnú hru s niekoľkými neočakávanými prekvapeniami. Večer strávime rozprávaním o histórii Kung Fu, spojenom s premietaním motivačného filmu.

Skorá ranná rozcvička v stredu pre skalných a ranný tréning - začneme pritvrdzovať. Po raňajkách si odpočinieme pri hrách na pláži. Po obede tradičná siesta spojená s rozprávaním a štúdiom techník Kung Fu. Podvečer sa krátko osviežime v mori a po večeri Súťaž o najlepšie tanečné figúry na diskotéke v Baške. Večierka neurčitá.

Ak pôjde všetko podľa plánu, tak skoré ranné cvičenie vo štvrtok budeme musieť opäť zrušiť, lebo sa nikto po včerajšku nezobudí. Dáme ľahšiu technickú rozcvičku a po raňajkách pôjdeme odpočívať k moru. Po obede skrátime siestu a vydáme sa na výlet do zátoky Brela, kde si skúsime potápanie a naučíme sa poskytovať prvú pomoc pri topení. Zdrtený dlhou prechádzkou si dáme výnimočne voľný večer, naplnený vymýšľaním programu na piatkový Gala večer. Keď vyjdú prvé hviezdy, pôjdeme sa vykúpať do nočného mora.

Piatková skorá ranná rozcvička, zameraná na zdravé dýchanie plus následný ranný tréning, na ktorý prídu aj spachtoši. Dopoludnie strávime pri mori a po obede, počas siesty začneme pripravovať Veselý večer bojových umení BUDO GALA. Príprava masiek a rekvizít + nácvik scénok. Večer - veľkolepá šou - Divadlo KABUKY. Po programe „Večierka“ - tanečný, rozlúčkový disko maratón v Baške Vode.

Posledná ranná rozcvička bude v sobotu len pre tých, ktorí neuspeli na včerajšom maratóne. Cez ranný tréning si zopakujeme všetko čo sme sa naučili. Po raňajkách sa pustíme svižne do upratovania a opúšťame naše domčeky. Posledné spoločné kúpanie, nákup suvenírov a zmrzky v Baške. Rozdanie cestovných balíčkov a nástup do autobusu. Počas prestávok na ceste možnosť organizovaného strečingu.

Nedeľné ráno je výnimočne bez rozcvičky. Návrat do vlasti.

Bližšie informácie: prochaska@amavet.sk, +421 905 506 312