Špeciálna zľava za priazeň
               

Špeciálna zľava za priazeň

Dátum: 10.08.2018  |  Autor: Janko  |  Kategória: nekategorizované

V júlovom mimoriadnom vydaní AMAVET eRevue som vám pripomenul, že „nielen prácou je človek živý“. Najmä tým, čo im práca v zamestnaní neumožnila myslieť na plánovanie zaslúženého relaxu. Niektorí ste využili našu ponuku a neoľutovali. (Jeden z dôkazov o spokojnosti si môžete prečítať nižšie.) Zostalo nám ešte niekoľko miest neobsadených na prelome septembra a rozhodli sme sa našim priaznivcom  a čitateľom vyjsť v ústrety znížením ceny. Za náklonnosť, ktorú venujete AMAVET-u, Vám ponúkame letný relax za minimálnu cenu, ktorú môžete využiť do piatka 17. augusta 2018.

Pre Vás i Vašu rodinu sme pripravili jedinečnú príležitosť stráviť 7 nocí pri mori v mobilných domčekoch s vôňou pínií a krištáľového mora. To všetko v srdci Makarskej riviéry v Chorvátsku nasledovne:

od 24.8. do 2.9. 2018 za zvýhodnenú cenu 189 € /os.

od 31.8. do 9.9. 2018 za zvýhodnenú cenu 139 € /os.

Uvedené ceny platia aj pre každého, kto pôjde s Vami. Pokojne zoberte celú svoju rodinu i priateľov, aj Vy si predsa zaslúžite oddych. Inšpirujte sa:

V prípade záujmu sa prosím ozvite Katke Lehotskej, ktorá Vám rada odpovie na všetky otázky a pomôže s objednávkou. Na začiatku nezabudnite spomenúť, že reagujete na túto ponuku, inak by platila cena, ktorú nájdete na http://SuperLeto.sk (aktuálne 230 a 152 €). Na tejto stránke taktiež nájdete všetky potrebné informácie o ubytovaní a doprave, ktorá je tiež v cene.

Kontakt:
Katka Lehotská
0905 506 312
02/4487 2331
lehotska@amavet.sk
www.superleto.sk

Jeden z dôkazov spokojnosti:

Branko sa spolu s ďalšími viac než 200 rovesníkmi prihlásil na súťažnú konferenciu Junior Internet AMAVET 2018. So svojím osobným webom uspel v kategórii JuniorWEB mladší žiaci a získal 2. miesto. Vďaka účasti ho počas leta čakalo ešte jedno prekvapenie - možnosť zúčastniť sa letného pobytu v Chorvátsku za zvýhodnených podmienok, s možnosťou pozvať svojich blízkych za rovnakých podmienok. Rozhodol sa pre rodičov, s ktorými sme v piatok večer čakajúc na autobus prehodili pár slov. Brankov otec veľmi o dovolenke neuvažoval. Roboty má dosť aj doma "na Malte", aj výdavkov. Rodičia si veľmi vážili túto možnosť. Vraj od AMAVET-u je veľmi milé, že si na nich spomenul a odmenil ich talentovaného syna za usilovnosť takouto formou. Po návrate Brankova mama to ešte potvrdila mailom: „Chceme sa Vám poďakovať za sprostredkovanie dovolenky, bolo moc fajn, syn Branko bol nadšený, všetci sme boli spokojní. Sme radi, že sme spoznali túto časť Chorvátska. Budeme sa tešiť aj o rok, ak bude možnosť.“

Ján NEMEC