LETNÝ ŠPECIÁL AMAVET
               

LETNÝ ŠPECIÁL AMAVET

Dátum: 04.07.2018  |  Autor: Janko  |  Kategória: nekategorizované

Tieto letné riadky poukladaných písmeniek z AMAVET-u vás pravdepodobne nachádzajú v lone relaxu, využívania voľného času na oddych, ale aj na prácu mimo práce, mimo zamestnania. Veď čas dovoleniek si mnohí z nás rezervujú práve na plánované činnosti, ktorými si prilepšíme príbytky, záhrady, rekreačné chatky, ale aj na nevyhnutné opravy a údržbu. Určite som nevymenoval všetky možnosti, kde v tejto chvíli trávite letné mesiace. Možno práve práca v zamestnaní vám neumožnila myslieť na plánovanie zaslúženého relaxu. Práve vám sú venované nasledujúce informácie a ponuka občianskeho združenia AMAVET, ktoré má za sebou už 28 rokov zmysluplnej činnosti pri rozvoji talentovanej slovenskej mládeže. K tomu nevyhnutne patrí aj relax žiakov a študentov, ale aj váš – relax pedagógov a rodičov.

Užite si „slovenské“ more v srdci Makarskej riviéry s ubytovaním v útulných domčekoch a dopravou za minimálnu cenu! Vhodné pre všetky vekové kategórie, rodiny s deťmi – Zvedaví vedci, pre partnerov, kamarátov, alebo pre kolegov z práce. Rozprávkové more, píniový les, pláž pozvoľne klesajúca do mora... Pre záujemcov aktivity zabezpečia animátori z AMAVET-u. Záruka zábavy a skutočného relaxu podľa vášho želania!

Účastnícky poplatok za jednu osobu zahŕňa dopravu autobusom zo Slovenska do Baško Polje a späť, 7x ubytovanie v mobilnom domčeku, poplatok za vodu, elektrinu, plyn, posteľnú bielizeň a delegáta. Cena nezahŕňa pobytovú taxu, ktorá je podľa veku od 0 do 12 eur za celkový pobyt.

Doprava je zabezpečená klimatizovaným autobusom, do ktorého možno nastúpiť v Zlatých Moravciach, Nitre, Trnave a Bratislave. Každý autobus je klimatizovaný, má 2 TV s DVD prehrávačom a chladničku. Ponúkame vám posledné voľné miesta.

Odchod je v piatok večer a návrat v nedeľu ráno v nasledovných termínoch tohto roka s výbornými cenami:

Termín pobytu: 3. - 12. augusta
Cena: 255 eur

Termín pobytu: 24. augusta – 2. septembra
Cena: 230 eur

Termín pobytu: 31. augusta – 9. septembra
Cena: 152 eur

Termín pobytu: 7. – 16. septembra
Cena: 142 eur

Termín pobytu: 14. – 23. septembra
Cena: 132 eur

 Kontaktujte čím skôr Katku Lehotskú, lehotska@amavet.sk, +421 905 506 312.