Šanca pre nadané deti a mládež
               

Šanca pre nadané deti a mládež

Dátum: 13.03.2018  |  Autor: Janko  |  Kategória: nekategorizované

Každé dieťa, každý človek má dostať v živote svoju šancu, aby rozvinul to, v čom je dobrý a nemal by byť znevýhodnený svojou sociálnou, ekonomickou alebo inou životnou situáciou. Podporiť rozvoj mladých talentovaných ľudí považujú v spoločnosti  M-MARKET za hlavný predpoklad pre rýchlejší rozvoj celej krajiny. Veria, že investícia do ambicióznych mladých ľudí, ktorí sa raz stanú priekopníkmi vo svojom odbore je správna a bude dobre využitá. Nadácia M-MARKET sa aj v roku 2018 rozhodla zamerať pozornosť na podporu talentovaných detí a mladých ľudí s cieľom umožniť rozvoj ich výnimočných schopností poskytnutím finančnej podpory prostredníctvom grantového programu Hľadáme teba.

Nadácia prostredníctvom grantového programu podporí projekty, ktorých cieľom je prispieť k rozvoju talentu  detí a mládeže v mestách Banská Bystrica, Zvolen, Detva, Lučenec, Rimavská Sobota a Veľký Krtíš. Partnermi programu môžu byť mimovládne organizácie, kultúrne organizácie a združenia, vzdelávacie inštitúcie, športové kluby či školy pôsobiace v týchto mestách, ktoré sa rozhodnú prispieť k vytváraniu prostredia podnecujúceho individuálny rozvoj talentovaných mladých ľudí.

Deti sú naša budúcnosť a práve preto podporujeme rozvíjanie ich potenciálu a talentu, či už v oblasti vzdelania, športu alebo kultúry. Našu pomoc investujeme do budúcnosti mladých, šikovných ľudí a tým aj do Slovenska”, hovorí predseda správnej rady Nadácie M-MARKET Marián Šufliarsky.

V rámci grantového program prerozdelia sumu 15 000 eur, pričom maximálna výška finančnej podpory pre jednotlivca je 1 000 eur. Uzávierka prihlášok je 30. apríla 2018. Najneskôr do tohto termínu je potrebné poslať vyplnený formulár spolu s projektom a prílohami v elektronickej forme na e-mailovú adresu: nadaciammarket@m-market.sk

Zámerom programu však nie je podporovať len tých, ktorí sú v súčasnosti na špičke vo svojej oblasti, ale najmä tých, ktorí majú potenciál sa tam dostať a finančná podpora im to môže uľahčiť. Investícia do ambicióznych mladých ľudí, ktorí sa raz stanú priekopníkmi vo svojom odbore je vždy správna. 

Viac na: http://www.m-market.sk/nadacia/projekty/hladame-teba/