Medzinárodná vedecká škola MILSET opäť v Jakutsku
               

Medzinárodná vedecká škola MILSET opäť v Jakutsku

Dátum: 07.02.2018  |  Autor: Janko  |  Kategória: nekategorizované

Pozývame Vás na 11. ročník Medzinárodnej vedeckej školy (IRS - International Research School), ktorú organizuje MILSET Vostok, OODI a SJSA od 4. do 15. júla 2018. Po úspešnom minulom ročníku sa 11. ročník IRS vráti do Jakutska, krajiny diamantov a permafrostu, rozsiahlej tundry a nádherných riek a samozrejme aj priateľských a pohostinných ľudí.

Počas 11. IRS účastníci navštívia prírodný park Lena Pillars, múzeum Permafrost a múzeum Mamutov. Práca v projekčných skupinách bude spojená s bohatstvom a tajomstvami Jakutska. Organizátori radi privítajú delegácie talentovaných stredoškolákov, ktorí sa zaujímajú o vedu a nové vedomosti, kladú otázky a hľadajú odpovede a sú otvorení komunikácii s ľuďmi z rôzneho kultúrneho prostredia. Ak sa chcete zúčastniť treba, aby vedúci delegácie vyplnil prihlášku a zaregistroval delegáciu: fill in the application form.

11. ročník IRS sa bude konať ako súčasť veľkého medzinárodného vedeckého festivalu "Yakutsk International Science Games", ktorý umožní účastníkom ponoriť sa do fantastickej atmosféry multikultúrnej komunikácie vo vedeckej a výskumnej sfére.