Krajský Festival vedy a techniky AMAVET v Centre voľného času, Nitriansky kraj
               

Krajský Festival vedy a techniky AMAVET v Centre voľného času, Nitriansky kraj

Dátum: 16.11.2017  |  Autor: Janko  |  Kategória: nekategorizované

Festival vedy a techniky AMAVET pre Nitriansky kraj  sa konal 6.10.2017 v priestoroch Centra voľného času Domino v Nitre. Bolo prihlásených jedenásť projektov z rôznych oblastí vedy a techniky zo základných škôl, gymnázií a stredných odborných škôl. Ako sa stalo už dobrým zvykom, modelársky klub Zobor AMAVET 836  poskytol pomoc pri organizácii a hodnotení projektov. 

Hodnotiaca komisia pracovala v zložení Mgr. Ján Širka, PhD., predseda a členovia Mgr. Jaroslav Vnuk, Ing. Peter Malovič, Bc., Lucia Szabová, Ing. Jaroslav Mucha, Ing . Zuzana Jakubíková. Hodnotitelia mali veľmi ťažkú úlohu, pretože projekty boli nápadité a mladí autori v drvivej väčšine zvládli prezentáciu svojho projektu na vysokej úrovni. Vybrať iba jediný projekt, ktorý nepostúpi ďalej, bolo náročné, pretože všetky projekty mali ako sa hovorí „niečo do seba". Jednoducho nápad a hodiny strávené pri jeho realizácii.

Všetkým postupujúcim prajeme veľa úspechov vo finále a už teraz sa tešíme na ďalší ročník krajského kola, ktoré sa uskutoční  19. októbra 2018 opäť v Centre voľného času Domino Nitra.

Text a foto: Mgr. Jaroslav Vnuk a Ing. Jaroslav Mucha, AMAVET klub 836 Nitra

Projekt podporili: