Inšpiratívny relax
               

Inšpiratívny relax

Dátum: 09.05.2017  |  Autor: Janko  |  Kategória: nekategorizované

Asociácia pre mládež, vedu a techniku pozýva učiteľov, ktorí chcú okrem relaxu získať podnety a nápady pre spestrenie svojho pedagogického poslania a klubových vedúcich, členov AMAVET-u na informačnú cestu do chorvátskeho kempu Baško Polje s ubytovaním zdarma!

Odchod zo Slovenska je vo večerných hodinách v stredu 14. júna 2017. Od štvrtka do soboty (15. – 17.6.2017) sú pripravené neformálne aktivity v lone nádhernej prírody. Ukážky animačného programu Zvedaví vedci, výmena skúseností v oblasti práce s mládežou, kúpanie vo vlnách Jadranu a večerné prechádzky na pobrežnej promenáde.

V prípade záujmu môžeme zorganizovať aj fakultatívne výlety (loďou na ostrovy Hvar, Brač,  Korčula,

autobusom do Medžugoria, Dubrovníka, rafting na rieke Cetina, výlet do pohoria Biokovo).

Návrat na Slovensko je v nedeľu 18. júna 2017 v skorých ranných hodinách.

 

Spoznajte prostredie, ktoré Vám otvára možnosti organizovania školy v prírode či letných kempov rôzneho zamerania.  Zoznámte sa s aktívnymi ľuďmi, ktorí rovnako ako Vy dôverne poznajú problematiku práce s mládežou a inšpirujte sa navzájom.  Vyskúšajte pokusy Zvedavých vedcov a prinesiete ich svojim žiakom na hodiny fyziky, chémie, biológie prípadne do AMAVET klubu.  Možno práve vďaka Vám pochopia, že veda je hra.

 

Ako poďakovanie za celoročnú spoluprácu Vám v uvedenom termíne zabezpečíme bezplatné ubytovanie v klimatizovaných mobilných domčekoch.

 

Účastníci si hradia  náklady na dopravu autobusom - 75 eur, stravu - v mobilnom domčeku je kuchynka na prípravu vlastných špecialít, prípadne zabezpečíme 2x bufetovú večeru v reštaurácii za 16 eur. Ďalšie možnosti dohodou. Pobytový poplatok 3,50 eur a v prípade záujmu výlety od 15 do 30 eur.

 

Účasť na podujatí potvrďte prosím e-mailom na lehotska@amavet.sk, alebo telefonicky na číslach 0905 506 312 , 02/ 44 87 23 31 do 15.5.2017.

Počet miest je obmedzený. Preto neváhajte a prihláste sa čím skôr. Tešíme sa na stretnutie.

 

www.superleto.sk