EXKURZIA DO CERNu – DOKÁŽETE SA ZMOBILIZOVAŤ ZA PÁR DNÍ?
               

EXKURZIA DO CERNu – DOKÁŽETE SA ZMOBILIZOVAŤ ZA PÁR DNÍ?

Dátum: 04.03.2016  |  Autor: Janko  |  Kategória: nekategorizované

Istotne ste už počuli, prípadne na vlastnej koži zažili, že pre veľký záujem o návštevu tohto svetoznámeho vedeckého centra  je dôležité vybaviť vstup pol roka  a viac vopred. Amaveťákom z Popradu sa však podarilo vystriehnuť vzácny moment, kedy sa na stránkach CERNu objavilo políčko "voľné"  - na pondelok 14.3.2016. Napriek začínajúcim maturitám ani na okamih nezaváhali a obratom odoslali úspešnú žiadosť :-)

Aktuálne prebiehajú horúčkovité prípravy na poznávaciu cestu do Švajčiarska v termíne 11. - 15. marca 2016, ktorej sa v prípade záujmu a dostatočnej flexibility môžu zúčastniť aj Vaši žiaci!

Na exkurziu sa môžu prihlásiť všetci "vedychtiví" záujemcovia od 13 rokov. Tým, ktorí práve v tomto období maturujú, prípadne zabezpečujú dozor počas maturít, silno držíme palce a v prípade záujmu pre nich radi pripravíme náhradné riešenie.

Okrem svetoznámeho vedeckého centra sa môžete tešiť na historické centrum Ženevy, najväčšie riečne vodopády v Európe, pravú švajčiarsku čokoládu, či hravú fyziku v interaktívnom múzeu Technorama.

V PRÍPADE ZÁUJMU NEVÁHAJTE A PRIHLÁSTE SA OBRATOM - POČET MIEST JE OBMEDZENÝ!

Bližšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky na číslach 0905 506 312, 02/44 87 23 31 alebo emailom na adrese lehotska@amavet.sk