AMAVET vám ponúka rozšíriť vzdelanie
               

AMAVET vám ponúka rozšíriť vzdelanie

Dátum: 10.02.2016  |  Autor: Janko  |  Kategória: nekategorizované

Školenie animačného programu „Zvedaví vedci“

Najmä pre vedúcich klubov a členov Amavetu, ale aj pre učiteľov základných škôl, je určené školenie na brehu Jadranského mora. V rámci neformálneho vzdelávania organizuje AMAVET školenie animátorov, ktorí pripravujú a realizujú rôzne voľnočasové aktivity s deťmi. 

Animačný program „Zvedaví vedci“ vás naučí robiť s deťmi a mládežou série experimentov z oblasti prírodných vied. Pokusy sa uskutočňujú za pomoci bežne dostupných materiálov a surovín. Kumšt vyškoleného animátora očarí detskú zvedavosť a pôsobí ako kúzelnícky trik. Pri záujme veľkého počtu účastníkov môže byť využité, že školenie je akreditované Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu a každý účastník, po úspešnom zvládnutí záverečného testu, by získal osvedčenie.

Záujemcovia o školenie sa môžu priebežne prihlasovať, presný termín bude ešte spresnený. Trvá 5 dní, vrátane víkendu a uskutoční sa po ústnych maturitných skúškach, čo môže byť pre maturantov príjemným aktívnym odpočinkom pri mori v Chorvátsku. Zaškolenie i ubytovanie je zdarma v pohodlných domčekoch - mobilhomme v kempe Baško Polje. Účastníci si hradia len dopravu, stravu a poistenie.

Prihlášky na: lehotska@mavet.sk